Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

hi, ik ben marie-jose

 Een ervaringsdeskundige als het om liefde gaat. Mijn hart is meerdere malen gebroken en ik heb harten gebroken. Ik heb gejaagd, geflirt en verlangd en kwam na jaren rommelen de liefde van mijn leven tegen: Willem. Maar ja, ik wilde hem wel, maar hij mij niet echt… maar dat is weer een heel ander verhaal. Tipje van de sluier: het loopt goed af , we zijn getrouwd en hebben drie kids.

Moraal: het is mij ook gelukt om na jaren van achter de verkeerde aan te lopen, hem te vinden. Mezelf niet meer  kleiner of groter te maken om maar bij hem te kunnen passen. En dat kan jij dus ook.

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik daarbij ook de nodige opleidingen gedaan en boeken gelezen om jou goed te kunnen begeleiden op jouw pad naar liefde. Hopelijk met minder brokstukken onderweg dan ik tegenkwam. Maar ook dat kan je aan. Ik help je!

 

Liefdesexpert

Is een ram: kan wat ongeduldig zijn, is vooral erg enthousiast

Houdt van geschiedenis weetjes en muziek feitjes, vooral de verhalen achter mooie liedjes

Is goudeerlijk, soms wat direct maar altijd met de beste bedoelingen

Is een onverdienstelijk tennisser maar doet het toch met veel plezier

aan tafel met marie-jose

Huur de Liefdes Expert in als spreker of tafelgast.
Met Marie-José haal je een professional én ervaringsdeskundige in huis die met een stevige en onderbouwde visie op de liefde moeiteloos en eerlijk de vinger op de zere plek legt. Neem contact op.

Als dè liefdes expert van Nederland is Marie-José regelmatig te zien in de media. Met haar uitgebreide kennis over de liefde, scherpe waarnemingen en heldere communicatie, weet ze gevatte analyses te geven of deelt ze insights over de liefde. Met Marie-José krijg je inhoudelijke kennis verpakt in begrijpelijke taal, met herkenbare en aansprekende voorbeelden en wat humor.
Ze was o.a. te zien bij RTL Boulevard, te horen bij 100%NL en te lezen in de MarieClaire en op het platform van Eva Jinek. Een greep uit haar optredens: