“Mijn geliefde haalt de leukste versie van mezelf naar boven”

hi, ik ben marie-jose

Al van jongs af aan heb ik een bovenmatige interesse in mijn medemens. Noem het nieuwsgierigheid, maar het is bovenal begaan- en betrokkenheid. Niet gek dat werken met en voor mensen de rode draad in mijn carrière is. De liefde is die andere rode draad. Want wát een interessant fenomeen is dat! De liefde is prachtig, maakt kwetsbaar en kan je maken of breken.

Ik werkte jarenlang als matchmaker, waar ik zag dat je wel symptomen kunt bestrijden maar dat als iemand niet goed in zijn vel zit, het niet werkt. Daarom pak ik het nu bij de kern aan. Ik breng het geloof in de liefde terug door cliënten inzicht te geven in zichzelf en in de liefde. Daarbij gebruik ik niet alleen mijn visie op en kennis over de liefde, maar ook mijn eigen ervaring met de liefde – en met wat ongezonde liefde met je kan doen. We staan naast elkaar en doen dit samen.

 

liefdes expert liefdescoach datingcoach liefdesexpert

Is een ram: kan wat ongeduldig zijn, is vooral erg enthousiast

Houdt van geschiedenis weetjes en muziek feitjes, vooral de verhalen achter mooie liedjes

Is goudeerlijk, soms wat direct maar altijd met de beste bedoelingen

Is een onverdienstelijk tennisser maar doet het toch met veel plezier

aan tafel met marie-jose

Huur de Liefdes Expert in als spreker of tafelgast.
Met Marie-José haal je een professional én ervaringsdeskundige in huis die met een stevige en onderbouwde visie op de liefde moeiteloos en eerlijk de vinger op de zere plek legt. Neem contact op.

Als dè liefdes expert van Nederland is Marie-José regelmatig te zien in de media. Met haar uitgebreide kennis over de liefde, scherpe waarnemingen en heldere communicatie, weet ze gevatte analyses te geven of deelt ze insights over de liefde. Met Marie-José krijg je inhoudelijke kennis verpakt in begrijpelijke taal, met herkenbare en aansprekende voorbeelden en wat humor.
Ze was o.a. te zien bij RTL Boulevard, te horen bij 100%NL en te lezen in de MarieClaire en op het platform van Eva Jinek. Een greep uit haar optredens: