Schrijf je nu in voor het online programma  Van vluchtig daten naar blijvende Liefde

Ryan Gosling & Eva Mendes

The love story

Ryan Gosling en Eva Mendes: The love story.
Ryan Gosling probeert op het witte doek Barbie voor zich te winnen, maar buiten het roze Barbie Paleis is hij al jaren samen met Eva Mendes. Op de set van “The Place Beyond the Pines” (2012) speelde ze een koppel en ook off screen konden de twee het goed vinden.

It wasn’t over

Zij was niet zijn eerste schatje die hij op de set ontmoette. Ook Rachel McAdams viel voor zijn charmes toen ze een liefdeskoppel speelden in de film ‘The Notebook’. Ze konden hun filmromance zo overtuigend brengen dat McAdams en Gosling er zelfs de MTV Awards voor Filmkus van het jaar 2005 mee wonnen.
‘It wasn’t over! It still isn’t over! En terwijl de regen met bakken uit de hemel, komt kennen ze op elkaar af en zoenen elkaar in de stromende regen. Zo romantisch en vooral, zo nat.

Sandra Bullock

En ook tijdens de opnames van “Murder by Numbers” uit 2002, kon hij het verschil tussen on en off screen maar moeilijk onthouden. Met niemand minder dan Sandra Bullock beleefde hij intieme momenten op het witte doek en tussen de witte lakens.

Wat eva anders deed

Maar sinds 2012 speelt Eva de hoofdrol in zijn leven en lijkt zelfs Barbie hem niet op andere gedachten te kunnen brengen. Ze houden hun leven zoveel mogelijk privé maar deze weetjes zijn toch naar buiten gekomen:

Ze hebben beiden hun stemmen geleend aan de geanimeerde film “The Hunchback of Notre Dame” (2021), waarin Eva Mendes de rol van Esmeralda vertolkte en Ryan Gosling de rol van Quasimodo.

In september 2014 bracht Eva hun eerste kindje ter wereld,een prachtige dochter Esmeralda Amada. Eva was er nooit zeker van of ze moeder wilde worden, maar alles veranderde toen zij en Ryan elkaar ontmoetten. Ze vertelt:

“Plotseling werd het voor mij duidelijk dat ik… niet zomaar kinderen wilde, maar zijn kinderen!” zei ze tegen Women’s Health. “Het was alsof het universum zei: ‘Hey Eva, deze kerel is de echte deal, dus je krijgt het hele pakket!’ Wie kan daar nee tegen zeggen?!”

In mei 2016 verwelkomen ze nog een dochter: Amada Lee.

In januari 2017 wint Gosling een golden globe voor zijn rol in ‘La La Land’. Zijn bedank speech stond volledig in het teken van Eva en ontroerde de aanwezig tot tranen aan toe als hij zegt:

“While I was singing and dancing and playing piano, and having one of the best experiences I’ve ever had on a film, my lady was raising our daughter, pregnant with our second, and trying to help her brother fight his battle with cancer,” Gosling said. “If she hadn’t taken all of that on, so that I could have this experience, there would surely be someone up here today, so, sweetheart, thank you.”

Tattoo onthult geheim

Op 15 november 2012 deelde Mendes haar nieuwe pols-tatoeage op Instagram, een ontwerp dat “de Gosling” spelt.
Mendes, die door haar Cubaanse ouders werd opgevoed in Miami, verwijst mogelijk naar de traditie om de achternaam van de echtgenoot toe te voegen aan de oorspronkelijke naam van de vrouw na hun huwelijk, met behulp van “de” of “van.” Als Mendes en Gosling getrouwd zouden zijn, zou haar naam Eva Mendes de Gosling kunnen zijn. Fans namen de tatoeage op als een teken dat Mendes en Gosling stiekem getrouwd zijn.

Ze heeft het niet bevestigd en ook niet ontkent…

Eva’s instragram onthult:

Mendes en Gosling houden hun leven zo privé mogelijk en verschijnen zelf op een rode loper samen. De uitingen op Instagram van Eva zijn voornamelijk ter promotie van zijn films. So cute!

April 2023 was het toen jaar geleden dat The Place Beyond the Pines uitkwam. Eva schrijft erover: “Mi socia @scondito just sent me this telling me it’s been 10 years since this film came out. Feels like lifetimes ago.”

Nadat Eva een videomontage plaatste van de gezamenlijke film van het stel, vroegen fans zich af of ze later dat jaar aan de zijde van Ryan zou staan op de rode loper van Barbie.

“We doen die dingen niet samen,” schreef de actrice. “Bij het posten van deze foto’s voel ik me comfortabel omdat het al bekend is. ” Ze legt verder uit: “Met ‘niet comfortabel’ bedoel ik dat we ons privéleven niet willen blootstellen. I’m still dying to do another movie with him though.”

 Misschien toch maar niet doen Eva. Blijf lekker knus thuis samen en schitter op het witte doek een ander.

Leven in liefde?