Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

Jon bon jovi & Dorothea Hurley


A bed of roses

Dit is liefdesverhaal van Jon Bon Jovi en Dorothea Hurley, die rock-‘n-roll combineerden met een gezinsleven en elkaar vonden in een wereld vol gitaren, glamour en “bad medicine“.

Wilde haren alleen op zijn hoofd

In een klein stadje in New Jersey, waar de wilde haren van Jon Bon Jovi nog in de maak waren, vond hij zijn match in de enige vrouw die hem zou temmen: Dorothea Hurley. Het was geen typische “boy meets girl” situatie. Nee, het was eerder een geval van “rockster meets de slimme en mooie schatzoeker”.

Terwijl Jon probeerde zijn gitaarstemming te perfectioneren, ontdekte hij dat Dorothea zijn perfecte harmonie was. Ze waren als twee magneten, aangetrokken door de wederzijdse liefde. Maar het duurde even voordat hun relatie serieus werd. 

Sex, Drugs & Rock ‘n Roll

Jon timmerde aardig aan de weg met zijn band en hij was nooit thuis. Onderweg genoot hij van de geneugten die rockers vaak toebedeelt krijgen. De verleiding van Sex, drugs & Rock ’n Roll nam hem in beslag. Maar Jon was niet gelukkig. Hij miste New Jersey en hij miste Dorothea.

Livin’ on a prayer

Hij keerde terug naar haar en smeekte haar om nog een kans. Zij viel weer als een blok voor hem en hun relatie werd sterker dan ooit. Ze zorgde ervoor dat hij met beide voeten op de grond bleef, zelfs terwijl hij de hoogten van de roem bereikte.

Maar laten we eerlijk zijn, het leven van een rockster is niet altijd een “bed of roses“. Terwijl Jon op het podium schitterde, kreeg hij te maken met verleidingen die elke rockgod zouden doen struikelen. Het was alsof hij een fles wodka in zijn hoofd had en blonde vrouwen hem nachtmerries bezorgden. Maar de echte nachtmerrie zou zijn geweest om Dorothea te verliezen, en dat besefte hij maar al te goed.

Never say goodbye

Ze overleefden de ups en downs, de hectische tourschema’s en de constante druk. Samen hebben ze hun eigen harmonie gevonden in een wereld vol gillende fans en verleidelijke groupies. En in het mierzoete nummer “Always” verklaart Jon zijn eeuwige liefde voor Dorothea, want laten we eerlijk zijn, wie kan de verleiding weerstaan om met een rockster te zijn die je voor altijd in zijn gedachten houdt?

It’s my life

Sinds hun spectaculaire bruiloft in 1989 hebben Jon en Dorothea een mooi gezin gesticht, samen zijn de ouders van vier kinderen. Ze hebben bewezen dat liefde, humor en een goede haardag de sleutel zijn tot een succesvolle relatie, zelfs in het leven van een rockster.

Leven in liefde?