Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

Liefdeshoroscoop ram

21/03 – 20/04

Ze zijn niet bang voor conflicten, ze zijn ongeduldig en op het botte af eerlijk. Zonder angst en met een flinke dosis enthousiasme treden ze het leven tegemoet. Ze houden niet van tijdverspilling en gaan graag recht op hun doel af.
Hoewel Ram van competitie houdt, houden ze niet van spelletjes. Ze zijn zelfbewust, hebben een sterke mening en deinzen er niet voor terug deze te  delen en te onderbouwen. Lees hier de liefdeshoroscoop van Ram:

Wordt Ram snel verliefd?

Ram wordt relatief snel verliefd. Ze hebben veel energie en willen niet te veel tijd verspillen aan triviale zaken. Hoewel ze het leuk vinden om iemand te leren kennen, doen ze dat graag in een kort tijdsbestek.
Rammen hebben meestal snel door of ze verliefd zijn, ze volgen hun gevoel, als ze denken dat de relatie kan slagen, dan gaan ze ervoor. Denken ze dat niet, dan zijn er ze zo weer vandoor.

Tot wie voelt ze zich aangetrokken?

Ram voelt zich aangetrokken tot mensen die hen kunnen bijhouden en die hun energie omarmt. De Ram houdt van openheid en eerlijkheid over jouw intenties en verlangens – dit geeft de Ram een veilig gevoel zodat ze zichzelf kan  zijn bij jou.

BESTE MATCH

TWEELINGEN

Dit zijn beide optimistische tekens, bij hen zit het glas altijd halfvol. Ze hebben beiden uitstekende communicatieve vaardigheden èn ze begrijpen elkaar. Als er al onvrede of irritatie is gaan ze het gesprek aan. Ze delen hun gevoelens waardoor hun band nog sterker wordt en de liefde groeit.

 

Samen kunnen ze allerlei ontdekkingen doen die ze zonder elkaar misschien gemist hadden. De match met Tweelingen zal dynamisch en energiek zijn. Er zal nooit een saai moment in hun relatie zijn. Beide staan bekend om hun vertrouwen in elkaar en hun verlangen naar diepgang.

Ook in de slaapkamer is dit een goede match. Volgens de liefdeshoroscoop van Ram neemt deze graag de leiding terwijl Tweelingen continue met nieuwe ideeën komt om samen zoveel mogelijk plezier te maken.

BOOGSCHUTTER

Dit zijn twee Vuurtekens, beiden gepassioneerd, elk op hun eigen manier. Het zijn ontdekkingsreizigers en pioniers, ze zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. Ze hunkeren allebei naar hun eigen ervaringen en ze houden er niet van om tijd te verspillen door erover te lezen of te luisteren naar anderen. 

Ram en Boogschutter zijn zowel goede vrienden als geliefden. Ze begrijpen elkaars optimistische kijk op het leven. Problemen zijn zeldzaam, echter, Boogschutter heeft een grotere behoefte aan onafhankelijkheid dan Ram. Ram wordt hierdoor soms wat bezitterig. Ram is ook wat gevoeliger dan de flirterige Boogschutter, die de neiging kan hebben wat lomp uit de hoek te komen.

Het goede is dat beide tekens snel kunnen vergeven en vergeten. Ze hebben geen tijd voor wrok en maken het snel weer goed.

LEEUW

Bij deze tekens vliegen de vonken ervan af! Beiden zijn Vuurtekens, gepassioneerd en dynamisch, met een gezonde liefde voor sportiviteit en competitie.

Er is veel actie in deze relatie. Beiden willen de baas zijn en er kunnen problemen ontstaan ​​als hun ego’s in de weg gaan zitten. Ze hebben oprechte bewondering en respect voor elkaar, maar ze moeten leren om om de beurt de baas te zijn – zelfs als ze alleen maar kiezen wat te kijken op Netflix!

Ze kunnen allebei ongeduldig en trots zijn. Leeuw vindt het leuk om aanbeden te worden en houdt ervan als hun ego gestreeld wordt, echter, de ongeduldige Ram heeft niet niet altijd zin in. Ook het geflirt van de Leeuw wordt niet altijd op prijs gesteld, maar deze relatie is altijd opwindend. Ondanks hun verschillen, ziet Ram Leeuw vaak als gids of raadgever, naast Leeuw kan Ram even gas terug nemen en tot rust komen. Beide tekens worden meestal door anderen gerespecteerd en het is belangrijk dat dit respect er ook voor elkaar is binnen de relatie. (tekst gaat verder in rode blok)

Meer uitdagende matches:

MAAGD

Deze relatie heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen, aangezien ze op het eerste gezicht totale tegenpolen lijken. Ram is onbezonnen, ongeduldig en dominant en is altijd in nieuwe dingen.  Maagd is gericht op details en is rustig, zelfs een beetje verlegen en richt zich op de lange termijn.
De energie van Ram is vurig en onstuimig, terwijl die van Maagd veel langzamer en meer geaard is. Het zijn echter ook juist deze verschillen waardoor ze elkaar prachtig aanvullen. Als het ze lukt om elkaar ècht te zien, kunnen ze veel van elkaar leren.

Maagd leert over plezier en opwinding, over de spontaniteit die vaak ontbreekt. Maagd leert Ram geduld en aandacht voor details en dat de kleine dingen – en momenten – ook belangrijk zijn.

STEENBOK

Zij zullen samen hard moeten werken om energie te behouden. Ram staat voor actie en handelen en houdt zich niet per sé met de gevolgen bezig, terwijl Steenbok er alles aan doet om te beoordelen wat de gevolgen zijn, voordat ze actie ondernemen. Ram beweegt snel en lijkt, althans voor Steenbok, alles te riskeren. Steenbok verafschuwt onnodige risico’s. Ze bewegen zich in een langzamer tempo en werken aan duidelijk omschreven doelen.

Steenbok is over het algemeen vrij stil en bescheiden, terwijl Ram veel meer aanwezig is. Ze zijn allebei koppig en ze denken dat hun manier de beste is. Om samen te werken, moeten ze het erover eens zijn dat ze het oneens zijn. Hun werkwijze is heel verschillend: Ram zoekt naar de kortste weg terwijl Steenbok liever de gebaande paden neemt. Een uitdagende combinatie!

STIER

In deze relatie draait alles om balans. Ram wil er meteen in springen en erin stappen, terwijl Stier de voorkeur heeft om langzamer te gaan. Dit kan problemen geven: Stier houdt ervan om verleid te worden, iets wat moeilijk is voor de doorgaans directe en onsubtiele Ram. Deze match kan een geweldige leerervaring zijn. Stier kan Ram helpen zich wat meer te beheersen en Ram kan Stier helpen om wat spontaner en avontuurlijker te zijn.

Stier is sensueel, geduldig en zachtaardig. Ram voelt zich aangetrokken tot deze kwaliteiten en ziet Stier als een rots in de branding: stabiel en loyaal. Stier ziet in Ram iemand die weet wanneer en hoe ze een kans moeten grijpen, een eigenschap die ze zelf ook wel willen hebben. 

Ram brengt opwinding in de relatie, terwijl Stier veiligheid en romantiek brengt. Wanneer Ram weer eens haast heeft, kan Stier laten zien hoeveel mooi en interessant de weg er naar toe kan zijn. Ook in de slaapkamer, aldus de liefdeshoroscoop van Ram.

Hoe hou je van een Ram?

Rammen zijn niet in staat hun emoties te verbergen, je weet precies wat je aan ze hebt. Als een Ram een goede bui heeft, heeft iedereen een geweldige dag, het zijn echte gangmakers. Echter, als ze met hun verkeerde been uit bed gestapt zijn kan je je beter uit de voeten maken.

Ze lijken dominant, maar zijn eigenlijk vooral enthousiast en staan echt wel open voor jouw ideeën en mening. Daar moet je dan wel zelf mee komen want een Ram vraagt hier niet naar. Die is allang bezig met de uitvoering van dat geweldige idee.

Vertrouw je op deze liefdeshoroscoop van Ram of wil je advies van Marie-José? Neem gerust contact op!

Wil je het niet aan de sterren overlaten?