Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

Liefdeshoroscoop van Vissen

19/02 – 20/03

Vissen, het emotionele, bewegende en creatieve waterteken. Een duo dat in tegengestelde richting zwemt. Dit teken is slim, gevoelig en constant aan het denken. Vissen kunnen echter worstelen met hun emoties als het om de liefde gaat. 

SOULMATES

Ze hebben minder met daten of met one night stands, ze zoeken liever een partner om mee te settelen. Een langdurige en veilige verbinding met iemand die ze zien als hun soulmate.
Ze zijn een waterteken en daarom gepassioneerd en intuïtief, maar dat maakt ze ook kieskeurig en voorzichtig. Echter, àls Vissen verliefd worden, geven ze zich helemaal en zullen ze alles voor je doen. Ze zijn onbaatzuchtig, vriendelijk en zachtaardig. 

VISSEN BEPALEN HET TEMPO

Aan de andere kant zijn ze soms geheimzinnig, overdreven emotioneel en een beetje een eenling. Dit komt omdat ze heel gevoelig zijn en bang zijn om gekwetst te worden.

Vissen hebben de ruimte nodig en de bevestiging dat ze gezien worden. Zij bepalen wanneer de tijd rijp is zich open te stellen naar jou. De Vissen is erg voorzichtig met wie ze binnenlaten, weet dat je speciaal bent als ze zich opent naar jou. 

DE BESTE MATCHES

Schorpioen

Deze sterrenbeelden zijn beiden gesteld op hun vrijheid en begrijpen het van elkaar als de ander wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Het gevoel van begrip van en voor de ander versterkt en band en de liefde.

Ze hechten bieden waarden aan een betekenisvolle verbinding, emotionele steun en intimiteit,  zowel in vriendschap als in romantiek.

De kalme, relaxte houding van Vissen stelt Schorpioen op zijn gemak.Vissen is meer onderdanig en bereid om Schorpioen de leiding te laten nemen, dus een machtsstrijd zal waarschijnlijk niet aan de orde zijn.

Steenbok

Vissen is warm, toegewijd en vindt het heerlijk dat Steenbok alle beslissingen neemt. Steenbok is een trouwe partner die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.
(tekst gaat verder in rode blok)

Lees verder:

Ze zijn een mooi voorbeeld van opposities attract. Ze hebben vaak tegenovergestelde standpunten maar met respect voor elkaar. Ze hebben veel steun aan elkaar. Is Vissen verdrietig of verward, dan kan de Steenbok je kalmeren. Door hun nuchtere kijk op de zaak wordt het voor Vissen weer behapbaar.

Aan de andere kant brengt Vissen gevoel in het leven van Steenbok die vaak veel in het hoofd zit. Zolang het lukt om een open en en respectvolle manier te communiceren is er weinig dat hun band kan verstoren.

Kreeft

Een match made in heaven. Beide zijn emotionele watertekens, ze kunnen beiden uren dagdromen en zijn beiden gepassioneerd. Het zijn dromers, ze zeer intuïtief en kunnen uitstekend over hun gevoelens praten. Ze begrijpen elkaar echt, en dat is een mooie basis voor een lange en gelukkige relatie. 

Aan de andere kant kunnen deze emoties tegen ze werken.  Woede, verdriet of zelf depressiviteit kunnen de overhand nemen in conflicten. Een van hen zal hier boven moeten staat tijdens ruzies. Hoe mooi het ook is goed naar je gevoel te kunnen luisteren, gezond verstand is soms ook wel prettig.

DE MISMATCHES

Ram

Beide tekens zijn creatief, zoeken naar plezier en zijn genereus, het kan dus best een heel leuk stel zijn. Ram geniet van alle aandacht die Vissen geeft, lieve romantische kaartjes, appjes en briefjes. Vissen zorgt voor Ram alsof het een kind is en voelt haarfijn aan wat Ram nodig heeft. Als Vissen zich aan Ram heeft gehecht laat zij niet meer los.

Toch duren Ram-Vissen relaties meestal niet lang of gaan over in een knipperlicht relatie. De gevoelswereld van Vissen is gecompliceerd en voor Ram moeilijk te begrijpen. Bij moeilijkheden trekt Vissen zich terug, zonder te vertellen waarom. Ram kan hier niet goed tegen, is te ongeduldig om hier goed mee om te gaan. Ram wordt dan boos en kwets de Vissen om zo toch een reactie uit te lokken.  

Om deze relatie  toch te laten bloeien is het essentieel geduldig te zijn en respectvol om te gaan met elkaars gevoelens.

Tweeling 

Van alle mogelijke combinaties zijn deze tekens waarschijnlijk de slechtste vanwege de tegenstrijdige persoonlijkheidskenmerken. Vissen is verlegen, gevoelig en kalm, de Tweeling is extravert, energiek en luid. Waar de praktische Tweeling het concept van zielsverwanten onlogisch vindt, is de dromerige Vis een romanticus die diep gelooft in zielsverwanten. Simpel gezegd, deze twee sterrenbeelden zijn heel verschillend – en niet op de manier waarop “tegenpolen elkaar aantrekken”.

Leeuw 

Soms werken water-vuurrelaties prachtig… maar in dit geval niet. Wanneer deze twee tekens samenkomen, is hun energie vol passie en emotie. Beiden staan ​​bekend om hun vrijgevigheid, maar de emotionele Vissen kan zich in het nauw gedreven voelen door de vurige Leeuw. Als Leeuw geen oog heeft voor het de gevoelens van Vissen zal hij haar verliezen.

VISSEN ALS LIEFDESPARTNER

De ideale partner is iemand met een goed hart, empathisch vermogen en iemand die betrouwbaar is. Ze houdt van creativiteit en romantiek en hecht veel waarde aan de betrokkenheid binnen de relatie. 

Wanneer ze verliefd wordt, doet ze dat met heel haar hart. Ze is volledig toegewijd aan haar partner en is heel loyaal. Een verliefde Vissen-vrouw is ook erg medelevend en liefdevol. Ze zal er altijd zijn voor je zijn als je haar nodig hebt.

Wil je het niet aan de sterren overlaten?