Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

Liefdeshoroscoop van de Boogschutter

23/11 – 22/12

Boogschutter is wijs, open-minded, integer, liefdevol, intelligent, eerlijk, enthousiast en een energieke minnaar. Zij heeft behoefte aan een langdurige relatie, maar ook behoefte aan vrijheid. Het kan even duren, een vaste relatie, omdat zij angst heeft verbintenissen aan te gaan. 

Boogschutter is een vermakelijke partner en wil dat haar of zijn partner ook een maatje is. Geen kalm, saai, voorspelbaar leventje, maar spontane avonturen. Omdat zij niet van negatief ingestelde mensen houdt, doet zij of hij er alles aan die te ontlopen. Een te aanhankelijke partner die negatief is ingesteld is dan ook geen match. Boogschutter wil haar of zijn partner bijstaan en steunen, maar gruwt van wederzijdse afhankelijkheid, jaloezie en bezitterige partners. 

De beste matches:

Leeuw en Boogschutter zijn niet verlegen, hebben een zonnige kijk op het leven en zijn makkelijk in omgang. Hun optimisme is onverwoestbaar en allebei zijn gericht op plezier maken. 

 

Zij is direct en zal er niet omheen draaien of lang over doen om Leeuw mee uit te vragen.

Twee Boogschutters zijn een perfecte match. Geen akelige ruzies, irritaties of andere relatie problemen. Ze kunnen fel en driftig uitvallen tegen elkaar, maar als ze uitgeraasd zijn voelen ze zich noch meer verbonden. Met hun dynamische en gedreven karakter ontdekken ze samen wat voor plezierige dingen het leven hen te bieden heeft.

Waterman is opgewekt en bezit een ongelofelijk talent voor vriendschappen. Boogschutter is van nature nieuwsgierig, intelligent en wijs, het valt Boogschutter onmiddellijk op dat Waterman ook een vrije geest is. Allebei houden van plezier maken, zijn avontuurlijk en hebben een hekel aan structuur en routine.

Gaat goed samen met:

Ram, Tweelingen, Weegschaal, Schorpioen

Ram: vooral op seksueel gebied passen zij goed bij elkaar. Beiden houden van directe seks, waar of wanneer dan ook. Toch kan dit een problematische relatie zijn. Het ene moment verklaart Boogschutter zijn of haar eeuwige liefde en het volgende moment wil Boogschutter zonder Ram op vakantie, waardoor Ram verbaasd en jaloers achter blijft.

Tweeling: Hier hebben we twee tegenpolen van elkaar. Tweelingen is van de informatie, communicatie en gesprekken. Boogschutter is van de hogere kennis, gemengd met filosofie en net als Tweelingen hebben ze een voorliefde voor vrijheid. Deze twee sterrenbeelden gaan goed met elkaar samen, maar zijn toch tegengesteld aan elkaar. Beide sterrenbeelden houden van verandering en kunnen zich ook goed aanpassen aan verandering. 
 
Weegschaal: Er is genoeg potentieel om het tot een stabiele, langdurige relatie te brengen. Beide partners hebben gelijklopende interesses en ze worden direct tot elkaar aangetrokken. Ze begrijpen elkaars wensen en behoeftes opperbest. Op die manier begint de relatie beloftevol maar problemen kunnen snel opduiken. Het belangrijkste discussiepunt is de extreem vrijheidslievende houding van de Boogschutter. Dit vond de weegschaal aanvankelijk aantrekkelijk maar maat ook onzeker.

Ook goed met:

Schorpioen: Een combinatie die echt bij elkaar past als ze elkaar onafhankelijkheid en vrijheid geven. De Schorpioen voelt zich aangetrokken door de moed en vrijheid van de Boogschutter, terwijl de Boogschutter houdt van de charme en de aantrekkingskracht van de Schorpioen. Ze zijn verschillend van aard, de Boogschutter is optimistisch en de Schorpioen heeft de neiging om nogal pessimistisch te zijn, ondanks wederzijds begrip.

Is geen match met:

Stier, Kreeft, Maagd, Steenbok, Vissen

Stier is geen match. Stier is van nature bezitterig en jaloers. Omdat Boogschutter er een hekel aan heeft om te worden vastgepind en beperkt, is het voor beiden moeilijk om gelukkig te zijn in deze relatie. Boogschutter houdt net als Stier van huis en haard, maar zeker niet dag in dag uit.

Kreeft: Dit is nogal een vreemde combinatie van tegenstellingen. Dit hoeft dit niet iets negatiefs te betekenen. De Boogschutter brengt veel optimisme in de relatie mee en de Kreeft geeft hem tederheid. Soms kan de directe Boogschutter de gevoelige Kreeft echt pijn doen, hij zou voorzichtig moeten zijn met zijn woorden en goed nadenken voordat hij ze uitspreekt.

Maagd: Boogschutter is open, eerlijk en ziet overal wel de humor van in. Zelfs wanneer het tegenzit. Maagd fronst en kijkt bezorgd terwijl Boogschutter er het beste van maakt. Dit past wel bij de verstandige, vooruitblikkende Maagd. Ze denken de plannen uit, en dat zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt. Alhoewel, dat is wanneer Maagd in staat is om alles te categoriseren en wanneer ze tevreden zijn met het resultaat. Beide sterrenbeelden passen zich goed aan verandering aan, maar Maagd is bezorgder om waarom dingen gebeuren. 

Steenbok: Boogschutter is direct, sociaal en kan lomp overkomen, de soms slecht gekozen opmerkingen, waar over het algemeen geen geintje kwaad in zit, kunnen hard aankomen bij Steenbok.  Boogschutter wil niemand kwetsen, maar slecht gekozen opmerkingen zitten nu eenmaal in het bloed. Steenbok neemt de dingen serieus en kan gereserveerd, of zelfs arrogant overkomen.

Moeilijke combinatie met:

Vissen: Ze zijn op romantisch vlak twee verschillende, grillige en aparte persoonlijkheden.  Beiden hebben een positieve ingesteldheid en als ze elkaar ontmoeten zijn ze bereid een nieuwe wereld vol romantische momenten te betreden. Boogschutter vindt het fijn zonder omwegen met zijn partner te beginnen flirten, waarop Vissen beduusd reageert omdat hij zo’n directe romantische aanpak niet verwacht.

Wil je het niet aan de sterren overlaten?