Schrijf je nu in voor het online programma  date met de liefde

Liefdeshoroscoop van de schorpioen

23/10 – 22/11

De schorpioen heeft een heel goed hart, maar ze neemt de tijd om het je te laten zien. De beste match  is iemand die haar ware aard begrijpt en waardering heeft voor haar moed en haar motivatie om altijd de beste te zijn.

Eigenschappen 

De Schorpioen is het meest intense teken van de dierenriem tekens. Ze staan bekend om hun passie, assertiviteit, vastberadenheid en daadkracht en wordt ook beschouwd als het meest sensuele teken van de dierenriem.

Ze zijn  moedig, stoer, competitief, vindingrijk, mysterieus en direct. Ze leven hun leven vaak in extremen, van het ene in het andere uiterste. Ze hebben een partner nodig die onafhankelijk, ambitieus, empathisch, loyaal en begripvol is. 

Beste matches

De tekens die het beste passen  zijn de watertekens, Vissen en Kreeft en de aardetekens, Steenbok en Maagd.

Een Schorpioen zal zich thuis voelen bij de watertekens, Kreeft, Vissen en andere Schorpioenen. Wanneer twee watertekens een relatie hebben, begrijpen ze elkaar op emotioneel niveau en zijn ze vullen ze elkaar aan.

Beste matches 

Kreeft

Schorpioen en Kreeft die een paar vormen, vullen elkaar aan. De sterke punten van de een, compenseren de zwakheden van de ander.

Ze voelen zich veilig bij elkaar en koesteren elkaar. Schorpioen biedt de veiligheid die Kreeft nodig heeft, terwijl Kreeft de toewijding en zorgzaamheid biedt die Schorpioen vereist. Dit is een partnership op maat gebouwd voor de lange termijn, als ze het hoofd boven water kunnen houden.

Ze zijn beide emotioneel, gevoelig, geheimzinnig en erg op zichzelf, het duurt even voordat je hun vertrouwen wint.  Als ze dat doen, kan er een band worden gevormd die door beide wordt gekoesterd en beschermd.

Ze kunnen gemakkelijk hun eigen kleine wereld creëren die de rest van de wereld buitensluit. Er is een sterke magnetische aantrekkingskracht die hen bindt en een empathische connectie die hen door de meeste moeilijkheden heen kan helpen.

Vissen

Vissen  is een iets minder ernstig teken en kan het broodnodige optimisme geven. Beiden hebben een emotionele kijk op het leven waardoor dit paar begrip heeft voor elkaar. Schorpioen brengt stabiliteit, Vissen brengt afwisseling en opwinding. Schorpioen brengt passie, Vissen brengt romantiek.

Schorpioen heeft een emotionele diepte waar niet iedereen klaar voor is, maar Vissen kan alles op het gebied van emoties aan. Met Schorpioen die de passie levert en Vissen de romantiek, bestaat er niet zoiets als een oppervlakkige flirt voor deze twee ontmoetingen.

Maar let op, dit is ook een match die valt in de categorie “we kunnen niet met en niet zonder elkaar.

Steenbok

Steenbok en Schorpioen zijn allebei erg loyaal, geen van beiden heeft een probleem met toewijding en beiden houden vol door dik of dun. Ze gaan even goed met geld om en ze zijn bereid hard te werken. Dit is een echte krachtpatser koppeling. Schorpioen biedt de onderzoekende nieuwsgierigheid en intuïtie, terwijl Steenbok ijver en praktische knowhow biedt. Ze hebben ook een geweldige fysieke chemie. Hun grootste uitdaging is: “Wie van hen is de baas?”

Maagd

Maagd en Schorpioen zijn beide voorzichtig, gereserveerd, onderzoekend en zuinig.  Beide zijn privé, reflectief, spiritueel en gefascineerd door de kleine details van het leven. Schorpioen is opmerkzaam, Maagd heeft gezond verstand en beide zijn hardwerkend en doelgericht. Deze relatie komt langzaam op gang, maar kan een leven lang duren.

Mismatches

Schorpioen heeft moeite met het begrijpen van van Luchttekens en botst volledig met Vuurtekens

Stier

Stier is standvastig en huiselijk. Er is seksuele chemie en beide zoeken troost, veiligheid en toewijding. Door hun verschillen kunnen ze allebei groeien, maar het kan ook leiden tot gevechten die escaleren in koude oorlogen.

Schorpioen

Deze twee hebben een aangeboren begrip voor elkaar. Ze hebben vergelijkbare motieven, interesses en emotionele diepgang. Wanneer paren met hetzelfde teken echter samenkomen, wordt het teken vergroot, dat heeft voordelen maar ook zeker nadelen.

Deze twee zien het beste en het slechtste van zichzelf in de ander. De relatie is waarschijnlijk een “ik hou van je en haat je”, stormachtige en affaire die gepaard gaat met geheimen, complexiteit en drama’s.

Ram

Ram is actief, dominant en moet leiden. Schorpioen is vasthoudend en laat zich niet gemakkelijk beïnvloeden. Er is veel seksuele chemie, maar ze hebben een andere benadering van het leven die tot grote meningsverschillen kan leiden.

Leeuw

Schorpioen hunkert naar privacy, veiligheid en comfort. Leeuw hunkert naar aandacht en bewondering. Schorpioen geeft de voorkeur aan de donkere hoeken. Leeuw houdt van de felle lichten. En ze zijn allebei erg koppig. Als ze een agenda delen, kunnen ze een machtspaar zijn, maar als ze zich tegen elkaar keren, kan het een eindeloze oorlog worden.

Boogschutter

Dit is een haat/liefde relatie die waarschijnlijk niet lang zal duren. Schorpioen hunkert naar veiligheid en is nostalgisch. Boogschutter hunkert naar avontuur, is onafhankelijk en heeft altijd oog voor de toekomst. Compromissen sluiten is essentieel als ze als koppel willen slagen.

Weegschaal

Weegschaal is veel te objectief en oppervlakkig om de emotionele complexiteit  te begrijpen. Schorpioen is te jaloers, somber en te intens voor luchtige sociale Weegschaal. Weegschaal’s arrogante benadering van toewijding en verantwoordelijkheid drukken op Schorpioen’s alarmbellen. Deze liefde is geen lang leven beschoren.

Tweelingen

Schorpioenen zijn trouw. Tweelingen is wispelturig. Schorpioen is privé. Tweelingen is een sociale vlinder. Tweelingen is veranderlijk. Schorpioen is koppig en vastberaden. Tweelingen is flirterig. Schorpioen is jaloers. Deze twee zouden een gecompliceerde en moeizame relatie hebben.

Waterman

Hoofd en hart botsen. Schorpioen staat wantrouwend tegenover iedereen,Waterman heeft nog nooit een vreemde ontmoet en is een vriend van iedereen. Schorpioen is ontvankelijk, Waterman is assertief. Schorpioen is de baas. Waterman eist vrijheid en beide zijn koppig. Dit is een push-pull-relatie die een eindeloze machtsstrijd en conflicterende agenda’s zou bevatten.

En dan nog iets

De verliefde Schorpioen is een partner helemaal gaat voor jou. Wanneer ze van een persoon houden, gaat dit gepaard met een enorme intensiteit. In een relatie willen ze hun toewijding bewijzen, net als diepgang en loyaliteit. Ze zullen altijd eerlijk tegen je zijn, zelfs als het je pijn zal doen. Eerlijkheid duurt het langst, vinden ze. Schorpioenen hebben een heel goed hart, maar ze nemen de tijd om het je te laten zien.

Wil je het niet aan de sterren overlaten?